Megrendelés

A megrendelés menete

Első lépésben váltsd be a kuponod, ha rendelkezel érvényes kuponkóddal! Írd be a kódot, majd kattints a mellete lévő gombra! A megrendelő űrlap kitöltése után díjbekérő számlát küldök e-mail címedre. A szolgáltatás díjának kiegyenlítését követően kiállítom a befizetést igazoló számlát, valamint mellékelek egy regisztrációs kódot, ami szükséges a sorozatra való felirakozáshoz.

A megrendeléssel tehát egy kódot fogsz kapni, amit akár ajándékba is adhatsz. Aki a kódot birtokolja, az fog majd tudni regisztrálni a leckesorozatra. A kóddal történő regisztráció során kell majd megadni a FotóMester sorozat címzettjének adatait. Ezen az oldalon tehát csak a megrendelést bonyolítjuk le.

36400 HUF

Megrendelő adatai

Az alábbi adatok megadása csak a megrendeléshez szükséges. A leckesorozat címzettje a megrendelőtől eltérhet, tehát a megrendelő a FotóMester sorozatot ajándékba is adhatja. A megrendelő csak természetes személy lehet. A KATA törvény módosítása miatt cég nevére nem tudok számlázni. A számlát és a regisztrációhoz szükséges kódot az itt megadott e-mail címre fogom küldeni.

Számlázási adatok

Felhívom szíves figyelmed, hogy a 45/2014 (II. 26.) számú kormányrendelet alapján a megrendelés leadása vásárlásnak minősül, és fizetési kötelezettséget von maga után.